Over

Hallo,

Ik ben Ine.

Mijn Amerikaanse avontuur begon in de zomer van 2014 toen we verhuisden van België naar de Windy City. Waarom? Omwille van de baan van mijn partner. En ik? Ik ben vooral een happy Ine. En die momenten van happINEss die voorvloeien uit de verwondering voor deze nieuwe wereld deel ik graag met jullie.

Mijn professionele leven in Chicago heeft te maken met mijn 3 favoriete onderwerpen:

TRAVEL

TEA

  • Ik ben een gecertificeerde thee-sommelier
  • Ik heb een thee 101 workshop die kan geboekt worden voor kleine groepen in Chicago, en ben een thee-reisbegeleider


HAPPINESS

  • Lees ons Sunny Side Up Story op www.sunnysideup.rocks:
    "Twee vriendinnen, beiden in de dertig, worden gescheiden door de Atlantische Oceaan. Eind 2014 maken beide dames een wenslijstje op voor het het volgende jaar. De ene vriendin is net verhuisd naar Chicago en wil nieuwe vrienden maken, de Verenigde Staten ontdekken en over happiness schrijven. De andere vriendin wil loskomen uit haar burnout, stress-vrij leven en een gezin beginnen. In hun wekelijks skypegesprek moedigen ze elkaar aan om dankbaar te zijn voor de kleine dingen in het leven, naar hun hart te luisteren en optimistisch te zijn over hun toekomst. Ze leren leven zonder plan en zien daardoor duidelijker de dansrichting naar hun einddoel."
  • Contacteer me als jouw happiness-coach.
    Ik ben een gecertificeerde 'wet van de aantrekkingskracht' beoefenaar en bied happiness skype calls aan, alsook een happiness-workshop in Chicago.
Volg me op Facebook - LinkedIn - Pinterest.
Bekijk mijn website: www.inevanderstock.com
Contacteer me via het contactformulier rechts op deze pagina.

The point of life is happiness.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik kijk uit naar je reactie